Hulpvragers

Stel uw vraag telefonisch of per mail. Dan bekijken onze coördinatoren wat we voor u kunnen betekenen.
VE werkt met vrijwilligers die graag voor u klaar staan.

Voor welke hulp kunt u terecht bij VE?
Als mantelzorger kunt u een beroep op ons doen om de zorg die u heeft voor uw naaste tijdelijk even van u over te nemen. Zo kunt u als mantelzorger ook eens ontspannen of rustig uw boodschappen doen.
Een andere mogelijkheid is dat we een maatje voor u of voor uw kind kunnen zoeken die regelmatig iets met u gaat ondernemen. Bijvoorbeeld boodschappen doen, wandelen, spelletjes doen, lezen enz.

Wat biedt VE u?
Wij proberen altijd een vrijwilliger te vinden die goed bij u past. Die begrijpt wat belangrijk voor u is. Die tijd en persoonlijke aandacht voor u heeft.
Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing voor uw hulpvraag.
Maak gerust een afspraak om geheel vrijblijvend verdere informatie te krijgen en te horen welke mogelijkheden er op dit moment zijn. Wij kunnen ook bij u thuis op bezoek komen.

Heeft u een hulpvraag of wilt u meer weten?
U kunt u contact opnemen met één van onze coördinatoren. Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 telefonisch bereikbaar onder nummer 06 42497662

Durf te vragen!
We zijn er om u te helpen. Er zijn verschillende vrijwilligers bij ons aangesloten die ieder zo hun voorkeur hebben. De één zorgt graag voor vervoer ergens heen, de ander knapt uw tuintje op. Maar er zijn ook vrijwilligers die een maatje willen zijn voor een ander. U vraagt dan om iemand die boodschappen voor u kan doen. Het blijkt goed te klikken met uw vrijwilliger. Zo kunnen leuke en blijvende contacten ontstaan.
Om u een beeld te geven welke vragen bijvoorbeeld bij ons terecht komen hierbij een kleine greep uit het soort hulpvragen.

  • Boodschappen doen voor oudere dame zodat de mantelzorger dat niet hoeft te doen.
  • Maatje voor meneer met niet aangeboren hersenletsel. Een praatje, samen koffie drinken.
  • Maatje voor kinderen/jongeren met autisme.
  • Oppas voor kindjes van moeder die inburgeringscursus doet.
  • Wandelmaatje voor oudere dame.
  • Maatje voor meneer met GGZ achtergrond om muziek mee te maken.
  • Vervoer en begeleiding voor oudere heer naar het ziekenhuis in Harderwijk.

Een gedachte over “Hulpvragers

  1. Pingback: 1tuscany

Reacties zijn gesloten.